Gepost door: Webmaster | 7 juni 2018

vereniging van het jaar :-)

 mooi artikel in de krant van vandaag 🙂

Muziekvereniging Tavenu uit Opperdoes is ‘Vereniging van het Jaar’

In 71% van alle Nederlandse gemeenten deden verenigingen mee aan de verkiezing. Muziekvereniging Tavenu uit Opperdoes is winnaar in de gemeente Medemblik op basis van het meeste aantal stemmen en de hoogste gemiddelde waardering.

Vereniging van het Jaar

Het ingezonden verhaal van Muziekvereniging Tavenu en van de andere winnende verenigingen is terug te lezen op www.verenigingvanhetjaar.nl . Tavenu is  ontzettend blij met deze status en bedankt iedereen die op Tavenu heeft gestemd.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen of kunst maken. Ze vormen samen het grootste sociale netwerk van ons land. Ook leiden ze talenten op die zonder vereniging of stichting nooit zo ver zouden komen. Verenigingen zijn heel bijzonder en dat mag gezien worden!

De Rabobank, NOC*NSF, het LKCA en Kunstbende geloven allen in de kracht en het belang van sport- en cultuurverenigingen. Zij werken samen om de maatschappelijke betrokkenheid van verenigingen te vergroten door verenigingen te stimuleren open te staan voor nieuwe verbindingen en samenwerkingen. Samen willen we verenigingen aan de hand van hun eigen ambities zelfredzamer, vitaler en gezonder maken. Want verenigingen kunnen een belangrijke rol spelen in de gezondheid en vitaliteit van mensen.

Buitenconcert

Tavenu sluit het muzikale seizoen af met een buitenconcert  met een zeer gevarieerd programma geschikt voor jong en oud. Het concert zal plaats vinden achter verzorgingshuis Almere en begint om 19:00 uur.   Uiteraard vrij entree!


Categorieën