Gepost door: Webmaster | 15 november 2017

update november

De wintermaanden zijn aangebroken en dit brengt van alles met zich mee. Sinterklaas, kerst en het nieuwjaar. Om bij te dragen aan de winterse sferen zullen wij deze periode regelmatig te horen zijn.
Programma Tavenu:
18 november Intocht Sinterklaas
25 november Reünieconcert
2 december Tentoonstelling Tavenu Historisch Opperdoes
7 december Leekerweideconcert
12-13 december Hyacintenactie
15 december Lichtjestocht
24 december Kerstnachtdienst
27 januari Concert ter afsluiting van het jubileumjaar
Het West-Friesland festival is dit jaar goed verlopen. Ook al konden wij om 22.00 uur pas van start, was de energie binnen het orkest nog aanwezig. Boven de muzikanten hing in grote glimmende letters: “Tavenu 100”, de muziek galmde door de zaal en de spotlights stonden gericht op het jubilerend orkest. De jury was voornamelijk enthousiast over de uitvoering van ‘American in Paris’. Een stuk dat u ongetwijfeld herkent wanneer u het hoort. Volgend jaar zijn wij zeker weer op dit festival terug te vinden.
Een nostalgisch moment voor de meer dan twintig oud-leden die mee komen spelen bij Tavenu. Dit is ter voorbereiding van het Reünieconcert. 25 november kunt u het resultaat komen beluisteren in de Torenschouw. Na een dag lang repeteren, bijkletsen en kennismaken vindt om 19.30 uur het optreden plaats. Entree is gratis, dus kom vooral kijken wie er hebben besloten om nog eens met ons mee te doen.
Tavenu wil graag iedereen bedanken die bij Peut heeft getankt voor ons. Met deze actie is er al meer dan honderd euro opgehaald! Daarnaast is er via Sponsorkliks ook al meer dan honderd euro aan onze vereniging overhandigd. Nogmaals bedankt voor deze steun! Wij hopen dat u dit door kan zetten, vooral richting de feestmaanden. Dat zou voor ons een fantastisch cadeau zijn.
Hoe werkt sponsorkliks ook alweer?
Ga voordat u een online aankoop doet eerst naar http://www.sponsorkliks.nl, kies hier muziekvereniging Tavenu en volg de link naar de betreffende webshop. Bij het doen van een aankoop gaat er gratis een klein bedrag naar onze vereniging!


Categorieën