Gepost door: Webmaster | 18 oktober 2017

oktober 2017

Weer een maand verder zijn de voorbereidingen voor het West-Friesland festival in volle gang. Hier komen veel orkesten uit de regio bij elkaar om de avonden te vullen met muziek. Het festival vindt namelijk twee avonden plaats. Welke dag dit is, is terug te vinden in het onderstaand programma. Hier staat in wat wij komende tijd op de planning hebben staan.

Programma Tavenu:
4 november West-Friesland festival
18 november Intocht Sinterklaas
25 november Reünieconcert
7 december Leekerweideconcert
9 december Jeugdfestival
12 en 13 december Hyacintenactie

Wat een geweldig succes was de Koekenactie dit jaar! Er zijn dit jaar erg veel koeken verkocht. Zoveel, dat we niet alle huizen in Opperdoes langs hebben kunnen gaan. De koeken waren op. Daarvoor willen wij weer alle inwoners in Opperdoes bedanken voor hun steun aan de vereniging, maar ook de leden van Tavenu, voor hun inzet voor de vereniging.

Zoals eerder genoemd komt het jaarlijkse West-Friesland festival er ook aan. Nog een aantal weken repetitietijd ter voorbereiding van dit concert, waar wij eerder een dagprijs hebben gewonnen. Wie weet is er een soortgelijke prestatie mogelijk.

Het volgende optreden kan erg nostalgisch zijn. Bij het Reünieconcert komt er een groot aantal oud-leden van Tavenu nog eens meespelen. Er zijn eerder uitnodigingen rondgegaan naar hen, en hier is actief op gereageerd. Alvast bedankt hiervoor, want zonder jullie zou dit niet door kunnen gaan!

Tot slot willen wij met u delen dat u Tavenu op twee manieren gratis kunt sponsoren!
– Dit kan door bij Peut te tanken. Geef na het tanken aan welke vereniging u wilt steunen.
– Of ga voordat u een online aankoop doet eerst naar http://www.sponsorkliks.nl, kies hier muziekvereniging Tavenu en volg de link naar de betreffende webshop. Bij het doen van een aankoop gaat er gratis een klein bedrag naar onze vereniging!
Wij hopen dat u ons zo een steuntje in de rug kunt geven!

Advertenties

Categorieën